Köszöntöm weboldalunkon!

Hogy miért is jött létre ez a cég…

Többször elgondolkodtam már azon, mi a fontos az életemben. Az első dolgok között szerepel, hogy a szeretteimmel minél több időt töltsek, hisz ez pótolhatatlan!

Kétgyermekes anyaként arra döbbentem rá, hogy a legtöbb időt a takarítással töltöm, nem pedig a családommal! Ezen szerettem volna változtatni, ezért bejárónőt kerestem, de sajnos nem találtam a megfelelőt. Így jutottam arra az elhatározásra, hogy létrehozom a vállalkozásomat.

Saját magammal szemben is magasak az elvárásaim takarítás terén, így csak olyan alkalmazottakkal dolgozom, akik ezeknek megfelelnek: precíz, rendes munkát végeznek, és megbízhatóak.

Cégünk garanciát vállal az elvégzett munkára, speciális eszközökkel, és tisztító szerekkel dolgozunk.

A háziasszonyok mellett az egyedülálló férfiakra is gondoltunk. Manapság egyre több az ambiciózus fiatal, akik magas pozíciót töltenek be munkahelyükön. Nekik rendszeresen frissen vasalt ingben, nyakkendőben és öltönyben kell megjelenniük. Viszont munkaidejük legtöbbször kora reggeltől késő estig tart. Így nem marad idejük arra, hogy az otthoni munkát elvégezzék. Sokszor ez a feladat az édesanyjukra vagy a párjukra marad. Ők is jobban örülnének, ha azt a kevés időt inkább egymással tölthetnék.

Mindezek mellett vállaljuk kisebb cégek irodahelységeinek, mellékhelységeinek takarítását is. Profilunkba azon kisebb cégek tartoznak, melyek számára nagyobb takarító vállalatok igénybe vétele megfizethetetlen.

Próbálja ki szolgáltatásainkat, ígérem, nem fog csalódni!

Élje át, hogy milyen megnyugtató, ha mindig szép, rendezett, minden igényt kielégítő lakásába térhet haza, és vendégeit is bármikor, könnyű szívvel fogadhatja otthonában.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, nézzen körül weboldalamon, és tegyen egy próbát! Rendelje meg bármely szolgáltatásunkat!

Szolgáltatásainkat Veszprém 30 km-es körzetében végezzük.

Egyedülálló módon rendeléseit on-line is leadhatja, melynek során az árakat azonnal láthatja! Így ki tudja számolni, mi fér bele az Ön elképzelésébe.

Bízom benne, hogy hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink körében köszönthetjük!

Üdvözlettel:
Gergely-Sipos Krisztina
Christine’s Broom Kft.
ügyvezető

Tekintse meg akciónkat!